Lej bi-Ski (Glider)

Vi udlejer nu vores bi-ski, som vi købte sidste år, og havde meget fornøjelse af. Vores plejedatter fik for førstegang mulighed for oplevelsen på løjperne og det syntes vi også andre børn og voksne med særlige behov skal have mulighed for. Derfor lejer vi skien ud til en meget lav pris. Til gengæld forventer vi at i passer rigtig godt på den og behandler den med omhu, så andre også får oplevelse.

Bi-skien er velegnet til børn og voksne, vi har et ekstra sæde til montering for børn, vi har dog ikke outrigger til brug for personer som ønsker at køre uden hjælper. Vi kører altid med hjælper.

Skien køres let og elegant af rutineret skiløber som hjælper, med kun lidt øvelse. Systemet udløses med en hånd for at få personen på stolliften. Dette kan med lidt øvelse gøres af en person, dog vil det være en hjælp hvis man er to de første gange, man skal på liften.

På de fleste skisports steder får man rabat på liftkort eller gratis kort til hjælpekører for handicappet, ved at medbringe "ledsagerkort".

Du kan bestile ledsagerkort her http://www.handicap.dk/brugerservice/ledsagerkort. Med ledsagerkort bliver jeres udgift på leje af bi-ski væsentligt reduceret da rabatten opvejer lejeprisen.

Vi har kun en bi-ski så hvis du/i har lyst til udfordringen, så kontakt os og hør om mulighederne.

Skien i fuld fart    Skien set fra siden

Du kan i disse video se hvordan skien bruges (det kan gå lidt tid før videoen starter)